Leírás
Emile Henry által gyártott "PAPILLOTE" gőzfőzőedény, méretei 30,5 × 17,5 × 9 cm, kapacitása 0,9 L, HR® kerámiából.
Az Emile Henry sütőedény "Papillote" egyszerű és egészséges módja annak, hogy tökéletesen főzzön mindenféle zöldséget, halat és fehér húst anélkül, hogy kiszáradna.
Élvezze az ínyenc eredményeket ezzel a könnyen használható főzőétellel, köszönhetően az "en papillote" néven ismert gyengéd gőzfőzési módszernek. Egyszerűen rendezze a filét vagy hússzeletet zöldségágyra, fűszerezze, adjon hozzá friss fűszernövényeket, fedje le és tegye az edényt a sütőbe. Az összetevőket saját gőzükben főzik, a fedél alá zárják, puhán tartják és ízekkel töltik meg őket.
Akár halfilét, egész halat, csirkemellet, báránybordát vagy padlizsánt és édesburgonyát készít, a kerámia lehetővé teszi a gőzölést és a sütést egyszerre, nedvességet gyűjtve, könnyen diffúzálva a hőt, karamellizáló szószokat a még finomabb eredmény érdekében.
A "Papillote" sütőedény ideális két-három adag étel főzéséhez. Kényelmesen, egyszerűen vigye az edényt közvetlenül az asztalhoz, miután a főzési folyamat befejeződött. Az étel segít fenntartani az ételt a megfelelő hőmérsékleten tálalás közben. Ez az ovális alakú fedelű edény lehetővé teszi a maradékok hűtőszekrényben történő tárolását és a mikrohullámú sütőben történő újramelegítését is.
A napi használatra tervezett "Papillote" sütőedény tartós, ellenálló, nem porózus mázzal, könnyen tisztítható, beleértve a mosogatógépet is.
Franciaországban készül természetes agyagból – gondosan és a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően – 10 év garanciával.
Jellemzők és méretek:
Használható sütőben, mikrohullámú sütőben és fagyasztóban;
-20°C és +270°C közötti hőmérsékletet kezel;
Mosogatógépben mosható;
10 év garancia;
Méretek: 30,5 × 17,5 × 9 cm;
Kapacitás: 0,9 l;
Adagok száma: 2.