Leírás
u'Select – Peugeot innováció
A személyes preferenciákon túl sok főzési technika vagy recept megköveteli, hogy sóval és frissen őrölt borssal ízesítsen egy bizonyos szeműt. Például könnyű szószok vagy nyers zöldségkeverékek esetén finom granulálás javasolt, steak vagy grillételek esetében pedig durvább granulálás. A Peugeot most a szabadalmaztatott u'Select rendszernek köszönhetően gyors, pontos és egyszerű kiválasztást kínál 6 előre meghatározott gabonaszint között. A daráló alján lévő gyűrű egyszerűen elforgatásával azonnal és kockázat nélkül megkapja a kívánt granulátumot.
Az u'Select rendszerrel felszerelt só- és borsdarálóknál ugyanazok a híres Peugeot mechanizmusok vannak jelen, életre szóló garanciával. Így a paprikadarálók kemény, rozsdamentes acélból készült őrlőmechanizmust használnak, amely két spirál alakú fogsorral van felszerelve a borsszemek hatékony vezetésére. Az első, nagyobb sor a paprika törésére szolgál, a második pedig a tökéletes darálást biztosítja.
Milyen bors ajánlott?
Száraz, kemény, legfeljebb 5 mm átmérőjű fekete, fehér vagy zöld borsot ajánlunk. A rózsabors csak keverve (maximum 15% rózsabors) használható a korábban említett borsfajták valamelyikével. A szárított koriandermag a Peugeot borsdarálókban is használható.
Magasság: 22 cm.
A paprikadaráló tartalmazhat borsot bemutató célból, és használat előtt ki kell üríteni.