Az acélból készült serpenyők tökéletesek sütéshez és pirításhoz (sültek, tojáslepények és palacsinták készítéséhez).
Tanács
Melegítse jól fel a serpenyőt használata előtt. Főzés után, ne hagyja az ételt a serpenyőben.
Kezelése
Egy jó serpenyő, amely acélból készült le volt kezelve és fekete lett pár használat után. Ezt követően egy kis olajjal ki kell kenni és már is lehet sütni, főzni benne.
Karbantartása
Ahhoz, hogy a serpenyő megtartsa tulajdonságait és elkerülje a rozsdásodást, tisztítsa a serpenyőt forró vízzel, mosogatólé nélkül és szárítsa egy konyhai papírtörlővel. Ki lehet kenni egy kevés olajjal és tárolja száraz helyen.
Technikai tulajdonságok
- Az acél magas ellenálló képessége miatt tökéletes magas hőforráson használni, professzionális konyhákban használva és intenzív főzéshez.
- A fogantyúk ellenállóak a magas hőmérsékleteknek, acél szalagokból vagy öntött acélból készültek, erőteljesen szegecsekkel vannak rögzítve, elkerülve azt a veszélyt, hogy kitáguljon vagy leváljon.
- A fogantyúk hajlított francia stílusa megkönnyíti fogását és manőverezését, fáradtság nélkül (egyrészt könnyen lehet tölteni, másrészt főzés közben könnyedséget nyújt a serpenyő használatának).
- Finomítása szerves viasszal történik, ami egy természetes antioxidáns védelem;
- A vas 100% -ban természetes ásványi anyag, semmi vegyszer nincs hozzá adva, nem tartalmaz PFOA vagy PTFE-t;
- A serpenyők tökéletesek a gyors főzéshez, magas hőmérsékleteken, megtartva az étel vitaminjait és a tápanyagait.
- A serpenyőket ebből a csoportból minden fajta főzőlapon lehet használni, még az indukcióson is, de mérsékelt hőmérsékleten.