Az alumínium serpenyők, több rétegű burkolattal van ellátva, vastag és tapadásmentes “CHOC”, ideális professzionális használatra, főzőn kicsi lángon, az előfőzött és a szószok vagy az étel felmelegítéséhez.
Karbantartás
A tapadásmentes rétegű serpenyőknek könnyű a tisztításuk: meleg vízzel és mosogatólével, egy puha szivacs segítségével.
Ahhoz, hogy megtartsa az összes tulajdonságait, a serpenyőt soha nem szabad túlmelegíteni (maximum 250°C) és ne hagyja soha üresen a főzőlapon
Ne használjon fém vagy egyéb éles konyhai eszközöket a serpenyő felületén.
A serpenyő élettartama attól függ, hogy betartja-e a használati utasításokat és az óvintézkedések.
Technikai tulajdonságok
- A “CHOC” professzionális burkolata jó minőségű és több rétegű, PTFE-vel, optimális tapadásmentes tulajdonságaival amelyek kedveznek az étel könnyebb csuszásának
- A vastag alumínium lehetővé teszi a gyors és egyenletes hőátadást a serpenyő alján és a falain, anélkül hogy túlmelegedne a serpenyő (így ajánlott kényes ételek elkészítése).
- A fogantyúk ellenállóak a magas hőmérsékleteknek, epoxy acél szalagokból készültek, erőteljesen szegecsekkel vannak rögzítve, elkerülve azt a veszélyt, hogy kitáguljon vagy leváljon.
- A fogantyúk hajlított francia stílusa megkönyitti fogását és manőverezését, fáradtság nélkül (egy részt könnyen lehet tölteni, más részt főzés közben könnyedséget nyújt a serpenyő használatának).
A serpenyőket ebből a csoportból indukciós főzőlapon is lehet használni.