Leírás
A friss, egészséges és ízletes joghurt elkészítéséhez három dolog szükségeltetik: tej, tejoltó / tejsavbaktérium és az Adler márkájú joghurtkészítő gép. Segítségével rendkívül egyszerű módon készíthet házi joghurtot.
Az alkatrészek összeszerelése után a folyamat többi része automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül folytatódik. A joghurt egyenként 200 ml-es üvegedényekben készül, ami megkönnyíti a késztermék megfelelő tárolását a hűtőszekrényben. Az optimális joghurtgyártás érdekében a készülék felmelegszik és állandó, 42°C-os hőmérsékletet tart fenn.
A joghurt hasonló az aludt tejhez (íróhoz), amelyet a tejből a baktériumok hatására állítanak elő. A tejet baktérium-kultúrákkal dúsítják. A baktériumok 42 °C hőmérsékletű környezetben szaporodnak. A tejcukor (laktóz) tejsavvá alakul. Ennek eredményeként a tej megalvad.
Jellemzők:
- Könnyen kezelhető;
- Egészséges házi joghurtot állít elő kedvezményes áron;
- Be/Ki kapcsoló;
- 7 üvegedény csavaros kupakkal (200 ml űrtartalom);
- Átlátszó fedél.
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 20W
Tápfeszültség: 220-240V
Frekvencia: ~50Hz