Leírás
Felbontás után a bor beindítja az oxidációs folyamatot, ami kezdetben előnyös, különösen, ha vörösborról beszélünk. A bornak "lélegeznie" kell, hogy felszabaduljon az illata és az ízek.
A levegővel való túl hosszú érintkezés során azonban a bor rövid időn belül elveszti frissességét és illatát. Hatása: a bor lapos ízű, gyakran 2-3 nap után ki kell dobni.
A FRESH & SAVE borosüvegekhez készült 3 db vákuumdugós készlet az innovatív tömítésnek köszönhetően megbízhatóan lelassítja ezt a folyamatot. A dugókat a "FRESH & SAVE" vákuumszivattyúval együtt történő használatra tervezték.
Hogyan kell használni
Helyezze a fedelet a palack nyakára, és a vákuumszivattyú egy gombnyomással automatikusan kiengedi a levegőt a borosüvegből. Az ízek és a frissesség megbízhatóan lezárt. Az akkus borszivattyú és a vákuumbordugó kezelése egyszerű és gyors – fordítva is lecsavarható. A szénsavas italok nem alkalmasak vákuumos tárolásra.
A korrózióálló rozsdamentes acél borítású, kiváló minőségű bordugók mosogatógépben tisztíthatók.
Előnyök:
- Vákuum funkció: a felbontott borok hosszabb ideig frissek maradnak;
- Tökéletesek borok tárolására, de gyümölcslevek készítésére is;
- Nem alkalmasak szénsavas italokhoz;
- illeszkednek a szabványos borospalackokhoz (17-19 mm belső átmérő);
- Mosogatógépben tisztíthatók;
- Elegáns dizájn rozsdamentes acél díszítéssel;
- Anyaga: műanyag, rozsdamentes acél, alsó rész szilikon;
- Méretek (hossz x szélesség x magasság): 30 x 30 x 40 mm.
A felbontott palackok egyszerű nyilvántartásához használja a ZWILLING Culinary World alkalmazást a borok érvényességének nyomon követésére.
Az ingyenes alkalmazás meghatározza a vákuumzáras borok kóstolási határidejét, és értesítést küld , mielőtt a bor elveszítené zamatát és illatát. Receptek, magyarázó videók és bevásárlólista teszik teljessé az alkalmazás szolgáltatását.