Leírás
A Koda 16 gázüzemű kemence tökéletes választás, ha olyan hordozható sütőt szeretne, amely mindössze 20 perc alatt eléri az 500°C -os magas hőmérsékletet, és mindössze 60 másodperc alatt süti meg az autentikus pizzát. Kizárólag kültéri használatra tervezték, egyedülálló főzési élményt kínálva.
Bár a Koda 16 sütőt úgy tervezték, hogy biztonságosan működjön akár 500 °C-ig magas hőmérsékleten is, a tökéletes nápolyi stílusú pizza sütéséhez ajánlatos 400°C körül tartani.
A hőszigetelt szénacél házzal, magas hőmérsékletnek ellenálló porral bevonva és a 15 mm-es kordierit kő sütőlappal, amely az egyenletes hőeloszlásra van optimalizálva, a Koda 16 sütő képes pizza és különféle ételek, például steakek, halak vagy zöldségek sütésére.
A sütő kompakt kialakításának köszönhetően könnyen szállítható és tárolható, és pillanatok alatt használatra kész.
1. Hajtsa ki az összecsukható lábakat, és szerelje fel a szabadban rozsdamentes acél, fa vagy kő felületre.
2. Helyezze be a kordierit kő sütőlapot.
3. Csatlakoztassa egy propántartályhoz (Ne felejtse el ellenőrizni a gázszivárgást!).
Miért válassz gázüzemű kemencét?
Könnyen kezelhető
Egyszerűen csatlakoztassa egy propántartályhoz, és kezdje el a főzést!
Ellenőrzés
Állítsa be a hőmérsékletet a vezérlőgombbal.
Kényelem
Főzés után nem kell megtisztítani az üzemanyag-maradványokat!
Mi van a dobozban
1. Ooni Koda 16 pizzasütő összecsukható lábakkal
2. Kordieritből készült sütőkő
3. Bővíthető gyufatartó.
Megjegyzés: A nyomásszabályozó és a propántartályhoz való csatlakozáshoz szükséges tömlő NEM tartozék.
A használt propántartálytól függően megfelelő tömlővel ellátott nyomásszabályozót kell vásárolni.
Kezelési útmutató:
Tárolja biztonságosan az Ooni Koda 16-ot a speciálisan kialakított hordtáskával. Ez a vízálló tok megvédi a sütőt a portól és az időjárás viszontagságaitól. Szélsőséges időjárási körülmények esetén javasoljuk, hogy a sütőt zárt helyen tárolja. Tárolás előtt feltétlenül hagyjon időt a sütőnek, hogy teljesen kihűljön.
A Koda 16 belsejének tisztítása egyszerű: Kapcsolja be a sütőt 30 percre, hogy leégesse a maradék szennyeződéseket. Ha kihűlt, a belsejét száraz papírtörlővel vagy sütőkefével lehet tisztára törölni.
A Koda 16 külső burkolata nedves ruhával letörölhető és azonnal szárítható. Kerülje a súroló hatású tisztítószereket vagy azokat, amelyek erős vegyszereket tartalmaznak.
Javasolt tisztítási rutin:
• Minden használat előtt törölje le a belső burkolatot száraz papírtörlővel.
• Tisztítsa meg az égőcsövet 3 havonta drótkefével, hogy eltávolítsa az ételmaradékot.
Műszaki adatok:
Méretek: 63 × 58 × 37 cm
Súly: 18,2 kg
Főzőfelület: 40,6 cm
Tartós, szigetelt, porszórt szénacél ház
15 mm-es kordierit sütőkő
L alakú égő
Lángbiztonsági eszköz (FSD) (automatikusan megszakítja a gázellátást, ha a láng kialszik, miközben a gázellátás be van kapcsolva)
Az Ooni Koda 16 kompatibilis a nagy propántartályokkal (általában rácsokhoz használják)
Maximális teljesítmény: 8,49 kWh/29000 BTU
NEM kompatibilis a földgázzal