Az alumíniumból készült serpenyők, amelyek több rétegű burkolatot tartalmaznak, vastag és tapadásmentes “CHOC”, ideálisak professziónális használatra, kicsi lángon, a félig kész kaják és szószok elkészítéséhez vagy az ételek felmelegítésére.
Karbantartása
A serpenyők, amelyeknek tapadásmentes rétegük van nagyon könnyen a tisztíthatóak a karbantartása a következőképpen történik: egy puha szivaccsal, forró vízzel és mosógatólével.
Óvintézkedések
Ahhoz hogy megtartsa az összes tulajdonságát, az edényt soha nem szabad túlmelegíteni (maximum 250°C) és nem szabad üresen a főzőlapon hagyni
Ne használjon fém vagy hegyes konyhai eszközöket a serpenyő felületén.
A serpenyő élettartama attól függ, hogy bevannake tartva az óvintézkedések.
Technikai tulajdonságok
- A “CHOC” burkolat professzionális és jó minőségű több rétegű, PTFE-vel, optimális tapadásmentes tulajdonságaival kedvezővé teszi az étel csuszását.
- A vastag alumínium lehetővé teszi a gyors és egyenletes hőátadást a serpenyő alján és a falain, anélkül hogy túlmelegedne a serpenyő (így ajánlott kényes ételek elkészítéséhez).
- A fogantyúk ellenállóak, magas hőmérsékletek epoxy acél szalagokból készültek, erőteljesen szegecsekkel vannak rögzítve, elkerülve azt a veszélyt, hogy kitáguljon vagy leváljon.
- A fogantyúk hajlított francia stílusa megkönnyíti fogását és manőverezését, fáradtság nélkül (egyrészt könnyen lehet tölteni, másrészt főzés közben könnyedséget nyújt a serpenyő használatának).
A serpenyőket ebből a csoportból indukciós főzőlapon is lehet használni.