Nem mi mondjuk, hanem a VKD - a legnagyobb séf szakács egyesület Németországból.
A dizájntól a végleges termékig, az AMT Gastroguss edények úgy vannak kigondolva, hogy egy széles választékot nyújtson a konyhában igényektől eltérően, kitűnő minősége van, ezt bizonyítják a minden éves megnyert díjak, a szokásos és a szokatlan minőség ellenőrzése (a tankok nem tudtak egy AMT serpenyőt összelapítani), népszerű a világ legjobb szakácsai körében.
Az AMT Gastroguss edények erősségei: Minőség, Hatékonyság és Szilárdság, ezek az erősségeket formáló részletek adják meg, a gyártási folyamattól kezdődően minőségi anyagot használtak, ehhez a szerkezethez és az intelligens rétegekhez, amellyel rendelkezik beleértve a fogantyúkat és a tartozékokat is.
Az AMT Gastroguss edények megvédik környezetüket, mivel lecsökkenti a használt energiát, az első edények közé tartozik, amelyek az A energia osztályban tartoznak az alumíniumnak köszönhetően, mivel ez hőt bocsájt ki.
Az AMT Gastroguss edények szerkezete a következőképpen van felépítve:
Az AMT Gastroguss edényeinek nagyon vastag alapja van, maximum 9 mm-es, amely több energiát halmoz fel, nem forrósodik fel könnyen és nem veszíti el a formáját akkor sem, ha ki van téve extrém hőmérsékletváltozásoknak. Ezek a tulajdonságok megengedik az AMT termékek tisztítását a mosogatógépben is, de a legjobb megoldás a hagyományos meleg vizes és mosogatószeres tisztítás marad.
A Gastroguss hőálló fogantyúk a Németország nemzetközi kulináris egyesület segítségével volt kifejlesztve, hőállóságuk 240°C-ot bír ki és így engedélyezve van az élelmiszerek gratinírozása miután roston sültek, anélkül hogy edényt cserélne.