10% és 50% közötti kedvezmény minden termékre, 2024.11.15 és 2024.12.01 között vagy a készlet erejéig.
A hagyományos STAUB Cocotte- hoz hasonlóan az üvegfedelű Cocotte főzőedény is páratlan a lassan sülő húsok és zöldségek, valamint a párolt pörköltek vagy kiadós levesek elkészítéséhez.
Innovatív boroszilikát üveg fedele szorosan lezárja a főzőedényt, és lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az edényt főzés közben, megőrizve az edényben lévő nedvességet és a végső étel zamatosságát.
Az öntöttvas kivételes hőmegtartó tulajdonságokkal rendelkezik, így a főzőedény egyenletesen melegszik a főzés során. A texturált matt fekete zománcozott belső rész kivételes barnulást biztosít, és nem igényel fűszerezést.
A francia kulináris örökségben gyökerező STAUB főzőedényeket professzionális és amatőr szakácsok egyaránt kedvelik kifinomult kivitelezésük, kivételes teljesítményük és időtlen szépségük miatt. Minden STAUB Cocotte közvetlenül az asztalra kerülhet a sütőből – ugyanabból az edényből főzhet és tálalhat. Ezek az időtlen és elegáns darabok szeretettel öröklődnek generációról generációra.
Jellemzők:
Műszaki adatok: