A klasszikus, bő olajban sült krumpli a legnépszerűbb köretek egyike, igazi “bűnös élvezet”, amely gyorsan megvan, és általában senki sem panaszkodik, ha az asztalra kerül. A hagyományos serpenyővel ellentétben az elektromos fritőz magasabb hőmérsékletre melegíti az olajat, így rövidebb idő alatt süti meg a hozzávalókat.
A hozzávaló nem szívja magában a felesleges olajat, és ropogós kívűl, valamint puha belül marad. Az elektromos fritőzök ideálisak fánkok, burgonya, ropogós csirke, hagymakarikák vagy sajtgolyók sütésére.
Az egészséges "sütéshez" a hatalmas kalóriabevitel nélkül ott vannak a csodálatos forrólevegős sütők. Az olajat teljesen elhagyhatja, vagy csak néhány cseppet adhat hozzá az extra ízért és a ropogós bevonatért. A készülék modelljétől függően az olajmentes fritőzben az ételek sütése mellett sütésre és sütésre is használhatja.
Az elektromos fritőz segít időt megtakarítani, és még a legügyetlenebb szakácsok számára is alkalmas. Kiküszöböli a forró olajjal teli serpenyő kockázatát, és minimális erőfeszítéssel élvezheti a finom ételeket. Fedezze fel hagyományos és olajmentes forrólevegős sütőink kínálatát az alábbiakban!