10% és 50% közötti kedvezmény minden termékre, 2024.11.15 és 2024.12.01 között vagy a készlet erejéig.
Szín:
Jellemzői:
Az edény belseje matt fekete zománc, amelyet különleges Straub technológiával állítottak elő, ez a réteg előnyökkel szolgál akkor, amikor párolni, érlelni vagy karamellizálni akarunk. A főzés során használt olajok (zsiradékok) behatolnak a matt zománc pórusai közé és egy természetes sima tapadásmentes felületet képeznek. Épp ezért a Staub edények az évek során, a használatukkal jobbá és jobbá válnak.
Az edény külsején 2-3 különleges zománcréteg van, amely a speciális öntöttvassal együtt biztosítja a hő optimális eloszlását az egész edény felületén.
A fedő lapos és a belső felületén található kis kiemelkedéseivel lehetővé teszi, hogy a pára az edény belsejében maradjon. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően egy "eső" hatás jön létre, amely intenzívebbé teszi az ételek ízét és könnyíti a főzési folyamatot.
A Staub edények speciális alja lehetővé teszi, hogy bármilyen tűzhelyen alkalmazhatóak legyenek.