10% és 50% közötti kedvezmény minden termékre, 2024.11.15 és 2024.12.01 között vagy a készlet erejéig.
de Buyer érzékelő digitális húshőmérőhöz. A “sous-vide” technikával elkészített ételek készítésekor használható (vákuumos).
Az elv azon alapszik, hogy az élelmiszert vákuumos zacskóba zárjuk, majd állandó (55°-65°C) alacsony hőfokú vízben főzzük. A hőmérséklet játsza a legfontosabb szerepet ennél a főzési technikánál.
Az érzékelő a műanyag zacskó belsejében levő hőmérsékletet mutatja. Mérete 60 mm, hossza 100,2 cm átmérője 0,12 cm, “sous-vide”, technikával készített ételek hőmérsékletének megfigyelésére. Az érzékelő -40 és +110 °C közötti hőmérséklet mérésére alkalmas. Sütőben is használható 100°C-ig.