Leírás
Staub edény kagylókészítéshez, átmérője 25 cm, űrtartalma 2 l, zománcozott öntöttvasból, rozsdamentes acél rostéllyal (hogy az elkészült kagylókat könnyedén szétválaszthassuk a mártástól).
A Staub termékek egy nagyon jó minőségű öntöttvasból készülnek.
Teljesítményüknek köszönhetően, a Staub edényeket a világ leghírnevesebb szakácsai használják.
Jellemzői:
- Az edény belseje matt fekete zománc.
- A nehéz öntöttvas fedő és a fedő belső részén található kis kiemelkedések lehetővé teszik, hogy a pára az edény belsejében maradjon és intenzívebbé tegye az ételek ízét.
- A hő az edény teljes felületén oszlik el, ezáltal az étel nem ég oda.
- A csorbulással szemben nagyon ellenálló.
Ajánlások:
- Az edényt fokozatosan kell felmelegíteni és ajánlott a mérsékelt tűzön való főzés - segít az ízek fokozásában.
Minden típusú tűzhelyen alkalmazható, beleértve az indukciós főzőlapot is.