Leírás
A puhított hús úgy sütőben, mint rostélyon hamarabb elkészül.
A hús puhítására szolgáló speciális eszköz segítségével 80%-kal lerövidíti a pácolási időt, valamint 50%-kal a sütési időt (sütőben vagy grillen) és az eredmény kétségtelenül siker lesz a tányéron.
Úgy tervezték, hogy ez az eszköz átveszi a klasszikus puhító kalapács (klopfoló) helyét, mivel nagyon könnyen használható: többszöri megnyomással (az eszközt ismételten a húsra kell nyomni); ezáltal a rozsdamentes acél pengék ellenőrzött módon nyomódnak bele a készülékből a húsdarabba.
Használaton kívül a termék kis helyet foglal egy szekrámy fiókban, kis méreteinek Köszönhetően: 15 x 11 x 3 cm, és nem áll fenn sérülés vagy károsodás veszélye, mivel pengevédő burkolattal (fedéllel) van ellátva.
Mosogatógépben tisztítható.