Leírás
Zokura digitális húshőmérő azonnali leolvasással, rozsdamentes acél szondával. A könnyen leolvasható LED-kijelző a -50 – 300 ° C között hőmérséklet-tartományt jelenít meg. A hőmérséklet mértékegysége váltható Celsius fok (° C) és Fahrenheit (° F) között. A hőmérő 6 féle hús (marha-, csirke-, sertés-, pulyka-, borjú- és bárányhús) hőmérsékletét mutatja, és megkülönbözteti a húskészítés 4 szintjét - enyhén sült, félig átsült, átsült és alaposan átsült.
Működés: A hőmérő kinyitásához nyomja meg a MEAT ("HÚS") gombot, majd bezárásához tartsa nyomva a gombot 3 másodpercig. A hőmérő automatikusan kikapcsol 10 perccel a kinyitás után, és ezzel egyidejűleg elmenti az előző beállításokat. A hőmérő 2 AAA elemmel működik (nem tartozék).
Hőmérséklet mérése: A hőmérséklet mérése előtt állítsa a hőmérőt a kívánt húsfajtára a MEAT ("HÚS") gomb megnyomásával, amíg el nem éri a kívánt beállítást. Ezután nyomja meg a TASTE gombot a főzési szint kiválasztásához. A főzési szint a kiválasztott hús típusától függ. A hőmérséklet méréséhez helyezze a szonda rudat félig a készítmény vastagabb részébe - legkevesebb 1 cm mélyre. Hagyja a szondát 10-20 másodpercig, hogy pontosan leolvashassa a hőmérsékletet. A megfelelő főzési szint megjelenik az LCD képernyőn. A hőmérséklet emelkedésével a kijelző a következő főzési szintre kerül. Amikor eléri az előre beállított főzési szintet, a képernyő villogni kezd, és a hőmérő hangjelzéssel jelzi, hogy az étel elkészült. A sípolás kikapcsolásához nyomja meg a hőmérő 2 gombjának egyikét. Minden egyes használat után mossa le a hőmérő rudakat (szondát) vízzel és mosószerrel.